اطلاعیه ها
  • به تالار گفتگوی پزشکان و دندانپزشکان ایران خوش آمدید.
  • برای دسترسی به همه امکانات تالار ، از اینجا ثبت نام کنید.
  • لطفاً قبل از ارسال هر گونه مطلبی ، ابتدا قوانین تالار را مطالعه فرمایید.
  • امیدواریم از فعالیت در این تالار لذت ببرید.

سوال درباره ترمیم پرده بکارت
زمان کنونی: ۱۳۹۲/۳/۲, ۰۸:۱۷ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: violet54
آخرین ارسال: dr.roya
پاسخ: 196
بازدید: 147332

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال درباره ترمیم پرده بکارت
نویسنده پیام
violet54 آفلاین
تازه وارد
Registered

اعتبار: 0
ارسال: #1
Question سوال درباره ترمیم پرده بکارت
سلام به همگی پزشکان عزیز
یه مشکلی برای یکی از دوستان من پیش اومده و به دلیل عفونت شدید، این پرده دچار جراحت شده و به گفته خودش تقریباً از بین رفته. الان از این موضوع خیلی نگرانه . میخواستم ببینم از نظر پزشکی با در نظر گرفتن مسایل قانونی و شرعی آیا راهی برای ترمیم این مورد وجود داره ؟ دوست من 25 سال داره و در ایران زندگی میکنه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین و اگه اطلاعاتی دارین در اختیار من بزارید. راستی سایتتون هم خیلی جالبه دست همه دکترهای اینجا درد نکنه.
۱۳۸۹/۵/۲۴ ۱۰:۰۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
dr.roya آفلاین
دکتر رویا جوینده - پزشک زنان

اعتبار: 11
ارسال: #2
RE: سوال درباره ترمیم پرده بکارت
پاسخ من به سوال جناب شما تنها از دیدگاه علمی و به دور از هر نظر و بحث دیگر می باشد و باز هم متذکر می شوم پاسخ ارائه شده تنها دیدگاه علمی و توضیحاتی پزشکی در این زمینه می باشد.

جراحی ترمیمی پرده بکارت یا هیمنورافی به منظور ترمیم پرده بکارت ازاله شده ( Defloration ) کاربرد دارد .
پرده بکارت به صورت یک پرده یا غشا ظریف است با پوششی از بافت اپی تلیوم شاخی است که مدخل واژن را بسته است . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید.

هیمنورافی از کلمه های هیمن ( Hymen ) به معنای غشا و رافی ( Raphe ) به معنای بخیه یا دوختن مشتق شده است .
این عمل به منظور ترمیم ، بخیه ، دوختن و یا حتی ساخت پرده بکارت پاره شده در بیشتر کشورها و به خصوص ایران و تمام کشورهای جهان سوم که وجود خونریزی واژینال از پرده در شب عروسی مهم و دال بر باکرگی زن شمرده می شود ، انجام می گیرد و در بسیاری از کشورها از جمله ایران این عمل جراحی غیر قانونی می باشد و حتی در امریکا در کلنیک های خصوصی انجام می پذیرد .

این عمل جراحی به دو صورت بیهوشی کامل و بی حسی موضعی انجام می گیرد و شامل سه روش مختلف جراحی می باشد :

1. در این روش از یک غشا بدون جریان خون ( artificial bloodlike substance ) ساخته شده از کپسولی ژلاتینی حاوی خون مصنوعی استفاده می شود. این نوع جراحی ترمیمی پرده بکارت چند روز قبل از ازدواج انجام می گیرد و در آسیای شرقی رواج بیشتری دارد.

2. در این روش که اصطلاحا برای ساخت یک پرده بکارت جدید به کار می رود ، یک فلپ از لایه های دیواره واژن استفاده می شود که حاوی مجموعه ای از مویرگ های خونی می باشد . در این روش به بیماران توصیه می شود تا 3 ماه پس از عمل جراحی ترمیمی پرده بکارت از نزدیکی خودداری کنند.

3. در این روش با بخیه لبه های پرده بکارتی که در اثر تجاوز یا حمله و نزدیکی دچار پارگی شده است و از آن زمان زیادی نمی گذرد انجام می شود .

هر چند که وجود فرهنگ های متفاوت انجام این عمل جراحی را برای عده ای لازم و اجباری می کند و انواع روش های نزدیکی بدون پاره شدن پرده بکارت نیز وجود دارد ، پس هیچ فرهنگی بالاتر از صداقت نبوده و نیست و نخواهد بود.

لازمه تشخیص هرگونه آسیب به پرده بکارت ، معاینه توسط پزشک متخصص زنان می باشد .
از این پس به هیچ یک از سوالات در زمینه آسیب به پرده بکارت پاسخ داده نخواهد شد .

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" ، پاسخ خود را پیدا کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۵/۲۵ ۱۲:۱۸ صبح، توسط dr.roya.)
۱۳۸۹/۵/۲۴ ۱۱:۰۶ عصر
banel82 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #3
با سلام
در حدود 2 سال پیش با دوست دخترم یک رابطه داشتم که باعث شد نگران شوم آخه مقداری آلتم به داخل رفت و باعث شد مقدار بسیار کمی خون بیاید به سراغ دکتر رفتیم و دکتر بیان کرد کمی پرده آسیب دیده ولی در شب زفاف خونریزی دارد حال که رابطه به اتمام رسیده و بخاطر مسائل خانوادگی مجبور به ترک از هم شدیم او می گوید که به دکتر رفته و دکتر گفته که پرده بکارت کاملا از بین رفته می خواستم بدانم ایشان ادعایی نسبت به من از طریق پزشکی قانونی می تواند داشته باشد یا نه چون نمی دانم که ایشان با کسی دیگر رابطه داشته یا نه متشکرم لطفا سریعا جوابم را بدهید
۱۳۸۹/۹/۸ ۱۰:۵۵ عصر
dr.roya آفلاین

ارسال: #4
سلام

ایشان اگر ادعای پارگی پرده در پزشکی قانونی داشته باشد ، به راحتی و با آزمایشات خاص قابل پیگیری می باشد و حتی اگر خودشون با وسیله خارجی برای تحت فشار قرار دادن شما موجب پارگی پرده شده باشد در پزشکی قانونی مشخص خواهد شد که چه مدت زمان از پارگی گذشته و یا با وسیله ای جز آلت این عمل انجام شده است یا خیر و حتی به راحتی اگر شخص دیگر موجب این پارگی شده باشه با اندازه گیری های خاص از سایز آلت تناسلی مردانه مشخص خواهد شد این عمل توسط شما انجام شده یا شخص ثالث . خونسردی خودتون را حفظ کنید و اگر کار به حرکت های قانونی کشیده شد و از خود مطمئن هستید بهتر هست آرامش خودتون را حفظ کنید بگذارید قانون به کار خودش بپردازه

موفق باشید

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۳۸۹/۹/۹ ۰۴:۰۶ صبح
banel82 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #5
با سلام دوباره

من از خودم مطمئن هستم که باعث پارگی نشده ام و فقط باعث آسیب دیدگی شده ام که آن هم دکتر ذکر کرده که در شب زفاف خونریزی داری ولی حال که می گویید به پزشک مراجعه کرده است می گوید بر اثر فشار و زور زدن پارگی بیشتر شده و باعث شده است که دیگر خونریزی نداشته باشد حال می خواهم بدانم که آیا باز هم پارگی کامل با تشخیص پزشکی قانونی بر گردن من می افتد یا نه ویا پای من به میان می آید
خواهش می کنم مرا درک کنید و ببخشید که این همه مزاحمتان می شوم چون من باعث پارگی کامل نشده ام وفقط مسبب آسیب دیدگی شدم کار خطایی کرده ام و حال از شما راهنمایی می خواهم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۹/۱۰ ۱۲:۴۵ صبح، توسط banel82.)
۱۳۸۹/۹/۹ ۰۳:۲۹ عصر
banel82 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #6
با سلام

باز سوالی دارم می خواستم بدانم هزینه ترمیم بکارت چقدر است و آیا در بیمارستان ها انجام می گیرد؟
۱۳۸۹/۹/۱۰ ۰۲:۳۲ عصر
support آفلاین
ناظم کل انجمنها
Super Moderator

ارسال: #7
(۱۳۸۹/۹/۱۰ ۰۲:۳۲ عصر)banel82 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام

باز سوالی دارم می خواستم بدانم هزینه ترمیم بکارت چقدر است و آیا در بیمارستان ها انجام می گیرد؟

طبق قوانین فعلی ایران این عمل غیر قانونی و جرم محسوب می شود.
تکرار دوباره این سوال موجب بسته شدن پست و جلوگیری از ورود شما به ف
روم خواهد شد.

پشتیبانی تالار گفتگوی پزشکان و دندان پزشکان ایران
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۹/۱۰ ۰۳:۱۲ عصر، توسط support.)
۱۳۸۹/۹/۱۰ ۰۳:۰۷ عصر
banel82 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #8
با سلام خدمت شما از این که مرا تا این مرحله راهنمایی کردید بسی جای تشکر را دارم آخرین سوال را از شما دارم با دختری که قبلا ذکر کردم به پزشک متخصص زنان مراجعه کردم و گواهی سلامت را با مهر دکتر و مشخصات کامل دختر دریافت کردم حال دختر باز خود به دکتر دیگری مراجعه کرده و باز می گویید که پرده اش آسیب دیده است و تشخیص دکتر قبلی اشتباه می خواستم بدانم همچین چیزی ممکن است
۱۳۸۹/۱۰/۱۱ ۰۵:۴۸ عصر
dr.roya آفلاین

ارسال: #9
(۱۳۸۹/۱۰/۱۱ ۰۵:۴۸ عصر)banel82 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت شما از این که مرا تا این مرحله راهنمایی کردید بسی جای تشکر را دارم آخرین سوال را از شما دارم با دختری که قبلا ذکر کردم به پزشک متخصص زنان مراجعه کردم و گواهی سلامت را با مهر دکتر و مشخصات کامل دختر دریافت کردم حال دختر باز خود به دکتر دیگری مراجعه کرده و باز می گویید که پرده اش آسیب دیده است و تشخیص دکتر قبلی اشتباه می خواستم بدانم همچین چیزی ممکن است

با سلام

با توجه به مطالبی که ذکر کردید یکی از پزشکان یا اشتباه می کند و یا اینکه تحت شرایط خاص نکات مورد دلخواه طرفین را بیان می کند .
می توانید برای اطمینان از تشخیص درست به یک پزشک دیگر نیز مراجعه کنید
بهترین راه از نظر من پزشکی قانونی هست که به این وسیله پس از تایید آسیب پرده بکارت یا نبود آسیب در آن ، شما می توانید حتی از پزشکی که بنا به هر دلیلی تشخیصی اشتباه داده و یا اینکه دروغ گفته است شکایت کنید .

۱۳۸۹/۱۰/۱۱ ۱۰:۱۵ عصر
maral_persian_girl آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #10
با سلام خدمت شما

5 يا 6 ماه پيش س*ك*س بدون دخول داشتم !!! فقط در حد ماليدن آلت ها ! نميدونم ولي شك دارم شايد شايد شااااااااايد كمي از مني روي واژنم ريخته !!!
بعد از ماجرا چندروز بعد طبق معمول پريود شدم! 4روز پريوديم كه تمام شد دوباره به فاصله 4 روز پريود شدم !! HuhHuhHuhHuh
تو پريودي دوميم روز دومش لخته خوني دفع كردم كه كمي بزرگ و ضخيم بود ! منو ترسوند! سوال من اين هستش از خدمت شما:
با اين تفاسير آيا اين لخته ممكنه خداي نكرده زبووووونم لال (جنين نطفه) بوده باشه؟
آيا لخته ميتونه باعث پارگي بشه؟
طبق چيزهايي كه تو سايتهاي مختلف خوندم نبايد چيزي وارد شه!!!!!!!
خيلي ميترسم... زندگيم مختل شده... ااسترس ديوونم كرده...
خواهش ميكنم واضح و كامل جوابمو بدين دارم ميميرم ديگه!SadSadSadSadSad
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۱۲/۵ ۰۲:۰۷ عصر، توسط Admin.)
۱۳۸۹/۱۲/۱ ۰۲:۰۳ صبح
موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation مدت و مقدار خونریزی بعد از پارگی پرده بکارت ahmaz.zare 8 9,056 ۱۳۹۲/۱/۱۲ ۱۱:۰۶ صبح
آخرین ارسال: vida kh
  سوال در مورد پرده بکارت amir905 122 41,538 ۱۳۹۱/۱۱/۸ ۱۲:۰۵ صبح
  معاینات بکارت dr.roya 0 6,569 ۱۳۹۰/۱۰/۳۰ ۰۶:۳۹ عصر
  ترمیم پرده بکارت dr.roya 60 26,351 ۱۳۹۰/۱۰/۳ ۰۵:۳۰ عصر
آخرین ارسال: nima98

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان