اطلاعیه ها
  • به تالار گفتگوی پزشکان و دندانپزشکان ایران خوش آمدید.
  • برای دسترسی به همه امکانات تالار ، از اینجا ثبت نام کنید.
  • لطفاً قبل از ارسال هر گونه مطلبی ، ابتدا قوانین تالار را مطالعه فرمایید.
  • امیدواریم از فعالیت در این تالار لذت ببرید.

سوال در مورد پرده بکارت
زمان کنونی: ۱۳۹۲/۳/۱, ۰۲:۲۲ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: amir905
آخرین ارسال: dr.roya
پاسخ: 123
بازدید: 41372

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد پرده بکارت
نویسنده پیام
amir905 آفلاین
تازه وارد
Registered

اعتبار: 0
ارسال: #1
سوال در مورد پرده بکارت
باسلام

چند تا سوال داشتم.
اول اینکه میشه دکترانی رو در سطح مشهد معرفی کنید که پرده بکارت را می دوزند؟
دوم اینکه هزینه دوخت پرده بکارت به چه چیز هایی بستگی دارد و حدودا چقدر می شود؟

باتشکر
۱۳۹۰/۱/۱۷ ۰۳:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
support آفلاین
ناظم کل انجمنها
Super Moderator

ارسال: #2
RE: سوال در مورد پرده بکارت
(۱۳۹۰/۱/۱۷ ۰۳:۱۲ عصر)amir905 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باسلام

چند تا سوال داشتم.
اول اینکه میشه دکترانی رو در سطح مشهد معرفی کنید که پرده بکارت را می دوزند؟
دوم اینکه هزینه دوخت پرده بکارت به چه چیز هایی بستگی دارد و حدودا چقدر می شود؟

باتشکر

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

ارسال پست هایی از این قبیل در فروم که مربوط به معرفی افراد و قیمت ها در زمینه ترمیم پرده بکارت در ایران می باشد طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین داخلی فروم پزشکان و دندان پزشکان ایران غیر قانونی و ممنوع می باشد .

کاربر گرامی ، ارسال مجدد چنین پست های موجب جلوگیری از دسترسی شما به فروم خواهد شد .

۱۳۹۰/۱/۱۷ ۰۸:۴۹ عصر
zahra آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #3
سلام خسته نباشيد ميخواستم ازتون بپرسم پرده بكارت از نوع هلالي چه جوريه؟ احتمال خونريزي داره . اگه ترميم بشه چقد امكان داره تشخيص داده بشه:
۱۳۹۰/۲/۴ ۱۱:۱۶ عصر
sama آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #4
سلام من 28 سالمه و 6 سال با پسری رابطه داشتم . اولش من اصلا اطلاعاتی درباره پرده بکارت نداشتم و نمی دونستم که دارم با خودم چکار میکنم از وقتی هم که فهمیدم وقتی به دوست پسرم گفتم گفت باهام ازدواج میکنه اما خانوادش راضی نشدن و الان من موندم و بزرگترین اشتباه زندگیم . میخواستم ازتون راهنمایی بخوام و اینکه آیا بعد از 6 سال میشه پرده بکارت رو ترمیم کرد ؟
۱۳۹۰/۲/۱۱ ۰۲:۰۲ عصر
dr.roya آفلاین
دکتر رویا جوینده - پزشک زنان

اعتبار: 11
ارسال: #5
(۱۳۹۰/۲/۱۱ ۰۲:۰۲ عصر)sama نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من 28 سالمه و 6 سال با پسری رابطه داشتم . اولش من اصلا اطلاعاتی درباره پرده بکارت نداشتم و نمی دونستم که دارم با خودم چکار میکنم از وقتی هم که فهمیدم وقتی به دوست پسرم گفتم گفت باهام ازدواج میکنه اما خانوادش راضی نشدن و الان من موندم و بزرگترین اشتباه زندگیم . میخواستم ازتون راهنمایی بخوام و اینکه آیا بعد از 6 سال میشه پرده بکارت رو ترمیم کرد ؟

با سلام

بله این امکان وجود دارد .

لازمه تشخیص هرگونه آسیب به پرده بکارت ، معاینه توسط پزشک متخصص زنان می باشد .
از این پس به هیچ یک از سوالات در زمینه آسیب به پرده بکارت پاسخ داده نخواهد شد .

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" ، پاسخ خود را پیدا کنید.

۱۳۹۰/۲/۱۴ ۰۱:۱۰ عصر
بهاره دادرس آفلاین
کاربر ممتاز تالار
*
Registered

اعتبار: 2
ارسال: #6
دکتر رویای عزیز ممنون از شعاری که گذاشتید....واقعا لذت بردم...وای بر کسانی که بکارت ظاهری را معیار ارزش می دانند....در صورتی که اگر این ادمهای کوته فکر کمی مطالعه می کردند متوجه می شدند که یک خانم می تواند رابطه جنسی انواع مختلف داشته باشد و پرده بکارتش هم صدمه نخورد....
کاش اقلا جوانان ما که انقدر به جهت فشارها و تابوهای موجود تشنه رابطه جنسی هستند به جای گشت زنی در اینترنت و رفتن از این سایت پرونو به ان یکی کمی هم اطلاعات علمی راجع به مسایل جنسی پیدا می کردند تا لا اقل با دیدی باز دست به عمل بزنند...متاسفانه جوانان ما فکر می کنند تنها مشکل ارتباط جنسی نا اگاهانه از بین رفتن بکارت است اما نمی دانند که ان کوچکترینش است و هزاران مشکل دیگر چه جسمی چه روحی در کمینشان است....کاش یکی به اینها می گفت شما را به خدا هر کاری می خواهید بکنید فقط اگاهانه

ارادتمند شما : دکتر بهاره دادرس
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۲/۱۵ ۰۱:۳۸ صبح، توسط بهاره دادرس.)
۱۳۹۰/۲/۱۵ ۰۱:۳۷ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
pantea آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #7
سوال در مورد پرده بکارت
[highlight=#edf4f9][highlight=#ffffff][highlight=#NaNNaNNaN][highlight=#NaNNaNNaN]
  1. ba salam yek soal dashtam.man 3 sale pish amale tarmim ro anjam dadam va doctor vasam bakhie kard,bad az inke bakhieha joosh khord oona ro keshidam va az se sal pish ta hala ba kasy nazdiki nadashtam va azam khooni nayumade,mikhastam bedunam aya momkeneb= be morur bad az chand salbe halate ghabli bargashte bashe vo dobare ehtiaj be tarmim dashte basham?man vaghean niaz daram zud javabe soalamo begiram mamnun misham age komakam konin chon vaziatam vaghean hassase.montazere javabetun hastam,merc[highlight=#edf4f9]
    [/highlight]
[/highlight][/highlight][/highlight]
[/highlight]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۶/۱۰ ۰۸:۲۴ صبح، توسط dr.roya.)
۱۳۹۰/۶/۹ ۰۳:۳۶ عصر
dr.roya آفلاین
دکتر رویا جوینده - پزشک زنان

اعتبار: 11
ارسال: #8
(۱۳۹۰/۶/۹ ۰۳:۳۶ عصر)pantea نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[highlight=#edf4f9][highlight=#ffffff][highlight=#NaNNaNNaN][highlight=#NaNNaNNaN]
  1. ba salam yek soal dashtam.man 3 sale pish amale tarmim ro anjam dadam va doctor vasam bakhie kard,bad az inke bakhieha joosh khord oona ro keshidam va az se sal pish ta hala ba kasy nazdiki nadashtam va azam khooni nayumade,mikhastam bedunam aya momkeneb= be morur bad az chand salbe halate ghabli bargashte bashe vo dobare ehtiaj be tarmim dashte basham?man vaghean niaz daram zud javabe soalamo begiram mamnun misham age komakam konin chon vaziatam vaghean hassase.montazere javabetun hastam,merc
    [highlight=#edf4f9]

[/highlight]

[/highlight][/highlight][/highlight]
[/highlight]

با سلام
جای هیچگونه نگران نیست و هیچ مشکلی حتی پس از گذشت سالهای زیاد این ترمیم تحلیل نخواهد رفت و یا به در آن پارگی ایجاد نخواهد شد.
نگران نباشید.

لازمه تشخیص هرگونه آسیب به پرده بکارت ، معاینه توسط پزشک متخصص زنان می باشد .
از این پس به هیچ یک از سوالات در زمینه آسیب به پرده بکارت پاسخ داده نخواهد شد .

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" ، پاسخ خود را پیدا کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۶/۱۰ ۰۸:۲۳ صبح، توسط dr.roya.)
۱۳۹۰/۶/۱۰ ۰۸:۲۳ صبح
ساینا آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #9
من وقتی 13 سالم بود خود ارضای کردم و اطلاعاتی درباره پرده بکارت نداشتم و یه انگشتمو داخل کردم اما هیج خونی نبود الان سالها میگذره و هیچ وقت خود ارضایی نکردم و واسه ازدواج میترسم مشکلی داشته باشم.یعنی پرده بکارتم از بین رفته؟من هیچ رابطه جنسی نداشتم.این قابل تشخیصه؟چون نمیخوام اگه پرده بکارتم از بین رفته ترمیم کنم.
۱۳۹۰/۶/۱۲ ۱۲:۳۵ عصر
mahsaa آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #10
salam man ye dokhtare 25 sale hastam 2 sal ba fardi rabete daram vali dar avalin rabetam na khooni azam omad hata dar hade khoonabe na dardi dashtam,va namzadam hamoon moghe goft tangie dahaneye vazhanet ham tabiee nist yani goshad tar az hade tabiee bood.man ghable o0n alan rabete nadashtam.chand haftast be dalile masaele khanevadegi majboor shodim beham bezanim namzadimono.nemidoonam ba in alaemi ke behetoon goftam ehtemal dare pardam az anvae gheyre mamool bashe??
in roo ham ezafe konam ke mna kolna tarashom kheyli ziyade dar heyne rabeteye jensi..
۱۳۹۰/۶/۱۲ ۱۱:۵۷ عصر
موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation مدت و مقدار خونریزی بعد از پارگی پرده بکارت ahmaz.zare 8 9,014 ۱۳۹۲/۱/۱۲ ۱۱:۰۶ صبح
آخرین ارسال: vida kh
Question سوال درباره ترمیم پرده بکارت violet54 195 147,099 ۱۳۹۱/۱۱/۷ ۱۱:۴۹ عصر
  معاینات بکارت dr.roya 0 6,559 ۱۳۹۰/۱۰/۳۰ ۰۶:۳۹ عصر
  ترمیم پرده بکارت dr.roya 60 26,263 ۱۳۹۰/۱۰/۳ ۰۵:۳۰ عصر
آخرین ارسال: nima98

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان