امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیمار جوان همراه با آزمایشات غیرطبیعی کبد و خستگی مزمن
#1
سابقه بیمار:
بیمار جوانی 24 ساله ‌است که برای آزمایشات قبل از استخدام به آزمایشگاه مراجعه نموده و نتایج آزمایشات کبدی او غیرطبیعی نشان داده است.

با سؤالات بیشتر مشخص شد در 5 هفته گذشته دارای خستگی و دردهای مبهم شکمی بوده ولی هیچگونه انتقال خون یا تزریق وریدی دارو نداشته است لیکن ارتباط جنسی مخاطره‌آمیز با چند شریک جنسی در کالج داشته است و تعطیلات 5 ماه پیش را در مسافرت گذرانده و در طی مسافرت خالکوبی‌هایی انجام داده است.
در معاینه بدنی فردی طبیعی است، رنگ مدفوع در آزمایش زرد قهوه‌ای و آزمایش گایاک (جستجوی خون مخفی) منفی می‌باشد. در آزمایشات کبدی افزایش ALT برابر 175 واحد بین‌المللی در لیتر (مقدار طبیعی IU/L 60-5) و AST برابر 145 واحد (مقدار طبیعی IU/L 43-5) داشته و میزان بیلی‌روبین و آلکالین فسفاتاز طبیعی بوده است. پزشک معالج وی را جهت بررسی‌های بیشتر به متخصص مربوطه ارجاع داده است.
تشخیص افتراقی:
بیمار مذکور دو عامل مهم و مشخص را در طول معاینه بدنی عنوان می‌نماید: 1- داشتن آمیزش جنسی پرمخاطره با چند شریک جنسی 2- انجام خالکوبی در طول تعطیلات....
ادامه ی مطلب:http://resalathospitallab.ir/index.php/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/item/158-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D8%AA-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%DA%A9%D8%A8%D8%AF-%D9%88-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B2%D9%85%D9%86.html
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان